4 december 2019

Perfect Matt zonder spat!

Perfect Matt zonder spat!

Het kan je bijna niet ontgaan zijn… de #toiletmakeover is trending. Op Facebookgroepen gooit men alles in de strijd om het kamertje dat het meest privé is in huis, te pimpen tot een koninklijk verblijf. Het kriebelt alweer natuurlijk...

Oké misschien gaat het iets te ver om hierover in detail te treden… Maar als we het hebben over een make over van mijn WC, dan mag ik toch ook wel even bespreken dat de wanden goed afneembaar moeten zijn…? De kleur was één ding, maar ik wilde de muren wel goed schoon kunnen houden. Zo kwam ik eigenlijk uit op de Perfect Matt serie van Sigma. Een heleboel verfsoorten claimen ‘streeploos schilderen’ of ‘in één keer dekkend’ maar ik was ook op zoek naar ‘goed bij te werken’. (Ik weet niet wat het bezoek - of mijn dochter - doet op het toilet…) En deze verf had alle specs zo te lezen. 

Toen de kleur nog. Omdat mijn nieuwe toilet toekomstbestendig moet zijn, Googel ik ‘kleur van het jaar’, zodat ik er ook in het nieuwe jaar trendy bij zit… Eerlijk is eerlijk, het was meteen een hit. Sinds mijn jeugd ben ik al verslingerd aan blauw. In de loop der jaren veranderde die liefde misschien, van uitstapjes naar petrol kleurige stoelen en turquoise vazen, tot aan een oud blauwe babykamer (voor mijn meisje…) maar de liefde bleef wel! Zo kom ik dus nu weer uit op Chinese Porcelain (PPG1160-6). 

Even iets meer erover want dat vind ik dan weer leuk; de psychologie achter kleuren. Chinese Porcelain is een ‘dynamisch blauw’ zoals dat zo mooi heet. Wat betekent dat nou precies? De kleur verandert, onder meer qua temperatuur en helderheid, mee met de omgeving. Hij gaat heel goed samen met bruine kleuren (no pun intended…) en goudtinten. 

Al naar gelang de kleur waarmee je hem combineert, verander je dus het effect. Dat gezegd hebbende, heb ik alleen nog een koperen spiegel nodig en een leuk bruin plankje - en een kwast natuurlijk - dat ook.

 

Gepost door Natascha Amesz

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten
18:00
18:00
18:00
18:00
18:00
17:00

Jouw Decokay