Breng je muur tot leven

Dat bloemen van mensen houden, is alom bekend. Dat je andersom ook verliefd kunt worden op een bloemenschouwspel op je muur, is net zo waar.

Wil je accenten aanbrengen met behang?

Bekijk het posterbehang van Behangexpresse!

MAAK EEN AFSPRAAK

De digitale vliesbehangcollectie Florals en Retro van Behangexpresse is een posterbehang dat je huiskamer betovert met bloemen en retro-motieven waar je naar kunt blijven kijken. Van een zachte uitstraling met de ‘Tulips on wood’ tot een driedimensionaal effect met ‘Big retro’; met deze collectie breng je elke muur tot leven. Dit posterbehang van 2 meter bij 280 centimeter is goed ‘door te plakken’. Dat betekent dat het patroon zich elke twee meter pas herhaalt. 

De ontwerpen zijn, net als Behangexpresse zelf, van Nederlandse bodem. INGK, een Nederlandse ontwerpstudio kenmerkt haar ontwerpen door een combinatie van eigen foto’s en illustraties en (digitale) schilderkunst en computertechnologie. Het zorgt voor een trendy, frisse en innovatieve collectie die zeer geschikt is voor kleinere en grote ruimtes. Ben je op zoek naar een eigentijds (poster)behang dat perfect in jouw interieur past? Deze collectie biedt je alle mogelijkheden die je zoekt. Veel plezier met kiezen!

Deel dit artikel

Wil je accenten aanbrengen met behang?

Bekijk het posterbehang van Behangexpresse!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten
18:00
18:00
18:00
18:00
18:00
17:00

Jouw Decokay