wijzonol_biobased_beeld_1980x1005px720220314101105.webp

Wijzonol muurverf - biobased kwaliteit

Wijzonol heeft een gericht aanbod muurverven van hoge kwaliteit, geschikt voor uiteenlopende toepassingen en stijlen. Het is goed om te weten dat al hun muurverf biobased is volgens NEN normen. 

Verf nodig?

Bestel verf van Wijzonol in onze online verfwebshop!

decokayverfshop.nl

Wijzonol maakt haar muurverf van plantaardige grondstoffen en natuurlijk bindmiddel. Binnen deze duurzame lijn muurverven is er voor elke toepassing een bijpassende muurverf. 
Hou je van een matte muur, dan is Wijzonol Mat een goede keuze. Hij is met een half uur al stofdroog en na vier uur overschilderbaar. 

Met Wijzonol Extra Mat ga je een stapje verder. Deze muurverf is super mat, waarmee je echt dat typische poederachtige effect krijgt. Ondanks zijn open uiterlijk is deze muur goed afwasbaar ( heeft dus een hoge schrobklasse). 
Niet iedere ruimte is hetzelfde. Voor de badkamer en WC, waar vocht is en waar je absoluut geen schimmel wilt, is de Wijzonol Badkamer Muurverf zeer geschikt. 

Moet de muur tegen een stootje kunnen? Geen probleem, de Wijzotex Zijdeglans heeft een krachtige glasweefsel-/ glasvlies afwerking. Daardoor kan hij zelfs toegepast worden boven het werkblad van de keuken bijvoorbeeld, of op een wand van de hal, maar ook in badkamer of toilet.

Deel dit artikel

Beginnen met schilderen?

Ontvang persoonlijk advies in onze winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten
18:00
18:00
18:00
18:00
18:00
17:00

Jouw Decokay